Gold Member Since 2015
Audited Supplier

Zhejiang Hongyu Medical Commodity Co., Ltd.

Bandage, Wound Dressing, First Aid Kit manufacturer / supplier in China, offering 10*12cm Hospital PU I. V. Wound Dressing, Soft and High Absorb Hydrocolloid Foot Care Dressing Plaster, Colorful and Multipurpose Hydrogel Fever Cooling Dressing Patch and so on.

(/ )

Supplier Homepage Company Show Certificates TAX REGISTRATION CERTIFICATE

Certificates

TAX REGISTRATION CERTIFICATE [Jun 06,2016]
TAX REGISTRATION CERTIFICATE
ZHEJIANG HONGYU MEDICAL COMMODITY CO.,LTD TAX REGISTRATION CERTIFICATE
F-A-Q:
29 Ask: Do you factory can offer common pack as normal  design?
Answer: Yes . our factory pricelist have packing size and NW/GW. Usually we advise our customers to use our common packing data . This is very easy for order and quickly conformed all packing size including NW/GW and delivery shipping freight fee.
30 Ask: How about quality warranty ?
Answer: "Our factory can offer 0.5% piece of pack free fee for our customers. Also our factory will send market quality inquire files for our customers and better for quality easy. 
 Also our factory can welcome our customer to offer your any suggestion about the quality of product and other issue."
31 Ask: Do your factory have office in foreign countries?
Answer: No
32 Ask: How to check quality?
Answer: Our factory have QC team and operate AQL 2.5 standard .
33 Ask: Do your factory have photos for customers?
Answer: Sure ,Our factory can offer the details of product and images of product 
34 Ask: Do your factory can paid in cash?
Answer: Yes  
35 Ask: Do your company have brand in other countries?
Answer: Our factory have owner brand in other countries 
36 Ask: What is  your company brand in china?
Answer: Our brand is Smileplus
37 Ask: How many workers in your factory?
Answer: The staff is consist of 308 workers and 60 persons in office 
38 Ask: Can you factory can pledge delivery time?
Answer: Absolutely
39 Ask: Can your factory pass factory audit report?
Answer: Yes, we have passed some already, such as BRC
40 Ask: Can your factory can open new models with customers together?
Answer: Sure ,but the customers need offer mould charge in advance 
41 Ask: Can your factory accept L/C?
Answer: Sure 
42 Ask: Do your products accept do as EXW?
Answer: Sure
43 Ask: Have you ever exported to USA?
Answer: Yes, we have registered FDA and the registeration number is :3005083505
44 Ask: Can your factory help customers buy other products from China?
Answer: Yes ,our factory will try our best to the  customers' request 
45 Ask: Do your factory will join canton fair? 
Answer: Our factory attend the canton fair by April and October every year.
46 Ask: How about your factory new mode out time?
Answer: New model need be producted within 30days 
47 Ask: Which market is your factory main market?
Answer: Asia market ,European market ,south-America and north-America Market 
48 Ask: How to solve the issue of quality?
Answer: In generally ,the staffs of the factory can make producting in AQL 2.5 standard strictly, if there should be the issue of quality and our factory can arrange to give back all product    
49 Ask: Can I become your factory products brand agent?
Answer: Sure ,welcome to be our factory brand agent.The policy of our factory is to find abroad brand agent and offer more discount to your local brand agent to develop our product .